18 Nisan 2011 Pazartesi

ZENCEFİL ile ERİK'İN AŞKI.....

Bu sefer size tarif yazmıycam ama sizlerle çok güzel bir hafta sonu geçirdim onu paylaşmak istedim; arkadaşımın beni araması sonucu öğrendiğim  2.Özsüt Benim Pastam yarışmasını tabiki bende kaçırmadan değerlendirdim ve yaz esintisi pastası aradığını öğrenince aklıma hemen meyveli bir pasta geldi ve üzerinde düşünmeden mutfağa girdim ve ortaya ZENCEFİL İLE ERİK'İN AŞKI çıktı hemen hazırlamış olduğum pastanın resmi ile tarifini yarışmaya gönderdim ve yaklaşık 1000 kişi içinden 10 finalisten biride ben oldum bu beni okadar mutlu ettiki anlatamam birbirinden güzel pastalar vardı bu sene, lakin şans bu sefer benden yana değil izmirden didem hanıma,istanbuldan özge hanıma ve istanbuldan tijen hanımlardan yana oldu kendilerini tekrar kutluyorum.... Orda olmak o atmosferi solumak paha biçilmezdi öncelikle özsüt ailesine ve emeği geçen herkese teşekkür ederim...

Buyrun yarışmadan karelerrr :))






2 yorum:

Banu'nun Dünyası dedi ki...

Canım arkadaşım, ne kadar yakışmışsın ve ne kadar tatlı olmuşsun aynı pastan gibi...Gönlümüzün birincisisin sen, o kadar güzel yerlerdesin ki ama daha da güzelllll yerlere geleceğine inanıyorum ve seninle gurur duyuyorum. Birtanesin Aylin sen yolun açık olsun, bu arada Geveze de ne şeker di mi ya:)))))))

PASTALİN'İN DÜNYASI... dedi ki...

canımsın sen yaaa iyiki hayatıma girdinnnn teşekkür ederimmm herşey için sen için ... :)) evet çokk şekerrr o bayılmış pastama ilk üçümdeydin dediii :)))