7 Aralık 2013 Cumartesi

Hayalimdi Gerçek Oldu :))

Mutfağa merakım çocuk yaşlarda başladı eskiden çok tv programı yoktu sayılı bir iki tane bunlardan biride Oktay ustaydı tanıştığımdan itibaren bağımlılık yaptı pratik tarifler evdeki malzemeler... Mutfağa aşkım gün geçtikçe engellenemez oldu reçeteye bağlı kalamıyorum anlık üretmekten keyf alıyorum daha doğrusu mutfağa dair ne varsa yapmayı seviyorum, bu aşk sayesinde hayatıma çok fazla insan girdi bunlardan en önemlilerden biride sayın Esat Özata can insan dost insan bana öyle bir jest yaptı ki mutluluğum tarif edilemez :)) Oktay ustaya olan hayranlığımı biliyordu ve bana programa çıkma şansı sağladı o kadar mutlu oldum ki programları ile büyüdüğüm ustayla aynı mutfakta çalışacaktım bu mutluluk nasıl anlatılabilir ki tek yapabileceğim bir kere daha teşekkür ederim şefim :))

O günden fotoğraflar ve videoyu eklemek istedim :)


Giderken elim boş gitmek istemedim kurban bayramı bitiminde olduğundan koyun kurabiye ve elma kurabiyeler yaptım :)










bunlarda seyreden arkadaşlarımın çektikleri :)



ve programda yaptığım yemekler;

ISIRGAN SIZBALI

ERİK SIZBALI

ABISTA

ÇERKES TAVUĞU


Tabi ki finalde tadım zamanı :))

Her şey çok güzeldi başta Esat Özataya, Oktay Usta ve Ekibine çok teşekkür ederim ve sevgili Çiğdem Seferoğlu'na beni yanlız bıraklamdığı için çok teşekkür ederim :))



Eğer seyretmek istrerseniz buyrun http://www.kure.tv/yemek/21-oktay-usta-yesil-elma/oktay-usta-ile-yesil-elma-esra-sonmezler-ve-aylin-canay/1844-Bolum/140028/ 

2 yorum:

Kudret PALBA dedi ki...

Tebrik ederim.

nursevincelezzetler dedi ki...

İlemiştim sizi. Çerkez tauğunda ceviizn yapıbı çıkartmak ne kadar zor olmuştu. İnşallah bir gün ellerinizden yeriz. sevgiler.