25 Ekim 2010 Pazartesi

BİR HAFTA SONU DAHA BİTTİ :)))

Hiç güne böyle bir güzellikle başladığınız oldumu !!! Ben başladım ve size nasıl anlatabilirim bilmiyorum.... Bu lezzetle başlayan bir gün nasıl olur öğrenmek istermisiniz ozaman gelin bu hafta sonunu sizinle paylaşayım umarım sizde okuyunca benim kadar mutlu olursunuz :)))




Hayat okadar güzelki anı yaşamak ıskalamamak gerek,güzel bir hafta sonuydu.... Dostlarla başlayan bir kahvaltı, köyde yapılan güzel bir yürüyüş ve üzerine missss gibi demlenmiş çay ve yanında tuzlular,tatlılar,ekşiler nasıl anlatsam sizlere aşağıya baksanıza :))))Yıllardır hep takip ettiğim sevgili UĞUR GÖMEÇ'i ağırlamak nasip oldu kendisi en özel, en leziz yemekleri yapan çok özel bir insandır ...... ( bu yazdıklarımı görünce çok kızacak çünkü kendisi çok alçak gönüllü bir insan )

























Ben abhaz kökenli olduğumdan bize özel bir lezzetimiz var ACIKA
bu öyle bir lezzetki herkesin bir kerede olsa denemesini tavsiye ederim hem yemeklik hem kahvaltılık olmak üzere iki çeşidi var görmüş olduğunuz patates kızartmasını yemeklik olanla yaptım sizlerde denemek isterseniz eğer yapımı zor olduğundan satın alacağınız yeri tarif edebileceğim sadece bizim bahçe irt.tel 0532 324 83 62 hayati bey size gereken yardımı yapıcaktır adımı sölemeniz yeterli ( hamili kart yakınımdır :)













Eeee bu kahvaltıdan sonra güneşide görmüşken güzel bir yürüyüş şart oldu haydi çıkalım yolaaaaa :)



Okadar güzel bir yürüyüş olduki hiçbirşey uzun süredir beni bu kadar mutlu etmemişti yürüyüşümüz takriben 2 saat sürdü biraz yorucu olduğunu söleyen arkadaşlar olsada :) aldıran kim dönüşte bizi bekleyen süprizler onların tüm yorgunluğunu aldığını düşünüyorum nelerdir diye sorarsanız bakın aşağıda resimleri var bakın bakın evet evet aşağıda :)))




























inanın yazacak o kadar çok şey varki anca bu kadar özet çıkarabildim tamamını yazmaya kalksam saatler sürerdi..... Sizlerin huzurunda öncelikle Uğur Gömeç'e,Kevser Aydoğdu'ya,Mert İnce'ye ve kankam Gamze ince çok ama çok teşekkür ederim iyiki varsın AMCAOĞULLARIIII :)))) hep mutlu olun ama asla AYLİN siz olmayın ......

Mutlu olmak için çok şeye ihtiyacımız yok tek ihtiyacınız PASTALİN :) ağız tadınız hiç bozulmasın her anınız pasta tadında olsun sevgi ile dostalarınızla kalın :)))