2 Aralık 2014 Salı

Candaroğlu Süt Mamulleri ( üretimden doğal gıdalar )




İnstagram sayesinde tanıştım sevgili Elif hanımla ürünlerimizin tanıda bakmanızı isterim kabul ederseniz dedi yanında da böyle güzel bir açıklama ile;

'' Şuan da tesisimiz Avrupa standartlarında olup üretim belgelerimiz,sertifikalarımız,hijyen kalitemiz ve profesyonel ekibimiz ile üretime devam etmekteyiz. Süt alımlarımız esnasında sütün insan sağlığına elverişli,asitik değerleri,ph seviyesi ve antibiyotik ölçümlerine tabi tutarak alımları gerçekleştirip bunları belgeleri ile onaylayıp işleme almaktayız. Hedefimiz öncelikle çocuklar olup en doğal,katkısız ve kaliteli şekilde tüketicilerimize sunma çabası içerisindeyiz.
Ürünlerimiz helal sertifikalı mayasının Ren-na marka mayası ile üretilmektedir. Candaroğlu firması olarak en iyiye,Türk ve dünya halkının damak tadına hitap eden süt ürünlerini üretmek hedefimizdir.
İstanbul mega centerda firmamıza ait toptan satış noktamız bulunmakta ve Türkiye’nin bir çok noktasına gönderimler buradan gerçekleştirilmektedir.Bir anne olarak doğal ürün arayışı içerisinde ve sağlıklı beslenmeye verdiğim önemden dolayı doğal ve katkısız ürünlerimizin bir çok kişi ile paylaşmak ve güvenerek çocuklarınıza yedirebilmenizi istedim.
Umarım ki çıkmış olduğum bu yolculukta arkamda güzel dostluklar ve güzel lezzetler bırakmış olurum.'' 

Bence çıktığınız yol çok güzel lezzetler birbirinden güzel hiç denemediğim bir lezzet limonlu tereyağ ayrı bir güzel sizlerde çocuklarınıza doğal ürünler,sofranızda farklı lezzet sunmak isterseniz bir kere olsa da mutlaka deneyin, ben size resimlerle anlatmayı tercih ediyorum buyrun bunlarda bizim bayıldıklarımız :))


TAM YAĞLI BEYAZ PEYNİR



TEREYAĞ


LOR PEYNİRİ

KATKISIZ KREMA
Sizlerde denemek isterseniz bir telefon etmeniz yeterli koruyucu ambalajları ile en kısa sürede sofranız da olacaktır, lezzet soranızdan,sağlık hanenizden,gülümseme yüzünüzden eksik olmasın...

Sevgiler :)



CANDAROĞLU SÜT MAMÜLLERİ ÜRETİM PAZARLAMA LTD. ŞTİ.

Fabrika
Çarşı Mah. Kanarya Sok. No:76/B Kavaklı Beldesi Merkez / Kırklareli
Telefon
0288 246 16 46
0553 236 31 48
E-mail
elif_divrik@hotmail.com

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Keşke bide fiyatlarını yazsaydiniz daha güzel olurdu

Unknown dedi ki...

Keşke bide fiyatlarını yazsaydiniz daha güzel olurdu