1 Şubat 2016 Pazartesi

Cevizli Kırmızı Lahana Salatası


Kırmızı lahanayı ince ince doğrayıp bol tuzla güzelce yoğurun yumuşadığını göreceksiniz iyice yumuşadığında elekte tuzu gidene kadar yıkayın süzülmesi için bir kenara alın. Bir büyük kase yoğurdun ( isterseniz süzme de olur ) içine 3 diş ezilmiş sarımsak 3 yemek kaşığı mayonez biraz tuz ekleyerek karıştırın içine elinizle fazla suyunu sıktığınız lahanaları ve 1 su bardağı iri çelikmiş cevizi de ekleyip güzelce karıştırın hepsi bu kadar :)

Ben servisini cam neskafe fincanların da yaptım üzerine de ince doğranmış maydanoz biraz ceviz serperek hazırladım siz nasıl arzu ederseniz tabiki..





1 yorum:

Adsız dedi ki...

Also, I need to know the global forecast particularly Indian market. The precision machining examine involved 4 major actions in estimating the current size of the global 3D printing market. Exhaustive secondary analysis has been done to collect information about the market, the peer market, and the mother or father market. Validating findings, assumptions, and sizing with industry experts across the worth chain via major analysis has been the following step.